Değerli Kullanıcılarımız,
Disiplinler arası mühendislik içeriği sunan Access Engineering veri tabanı 28 Mart 2024 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.
Kullanıcılarımız, kampüs içinde üniversite internet ağına bağlanarak; kampüs dışında ise kampüs dışı erişim (Proxy/VPN) ayarlarını yaparak veri tabanı içeriklerine erişim sağlayabilirler.
ACCESS ENGINEERING VERİ TABANINA ERİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ
AccessEngineering Nedir?
AccessEngineering, analitik öğretim ve öğrenim araçlarıyla entegre edilmiş dünyaca ünlü, disiplinler arası mühendislik içeriği sunan ödüllü bir mühendislik referansları ve öğretim platformudur. AccessEngineering, öğrencileri gerçek dünya problemlerini çözmeye hazırlar, fakülte için müfredat planlamasını ve sunumunu kolaylaştırır ve profesyonellerin ilgili bilgileri daha hızlı bulmasına yardımcı olarak ROI'yi (Yatırım Getirisi) artırır.
İçeriğine dair bilgiler:
Ünlü mühendislik el kitapları, referans ve üst düzey ders kitaplarının en son baskılarını arayın ve okuyun. Şekiller, tablolar, grafikler ve örnek problemler dahil olmak üzere belirli kitap bileşenlerine filtreleyin. AccessEngineering'deki kitap kategorileri şunları içerir:
AccessEngineering, mühendislik fakültesi tarafından oluşturulan ve örnek problemlerin adım adım çözümlerini gösteren 900'den fazla eğitim videosuna sahiptir. Tüm videolarda altyazı ve tam transkript bulunmaktadır.
AccessEngineering'in interaktif grafikleri ve indirilebilir tabloları kullanıcıların verileri görselleştirmesine ve analiz etmesine yardımcı olur. Bir grafik üzerindeki değerleri belirleyin veya değişkenler için belirli değerler girin. Daha fazla veri manipülasyonu için tablolardaki verileri bir Excel elektronik tablosuna indirin.
Elektronik Tablo Hesaplayıcıları:
AccessEngineering'in Excel elektronik tablo hesaplayıcıları, karmaşık hesaplamaları kolaylaştırmak için gömülü veriler ve formüller içerir. Excel'de indirin ve çevrimdışı kullanım için bilgisayarınıza kaydedin.
Vaka Çalışmaları, belirli ABET öğrenme hedeflerine bağlı sorular ve problemlerle birlikte mühendislik uygulamalarının gerçek dünya örneklerini sunarak vaka yöntemi öğretiminde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
Çözüm İzlenimleri, öğrencilere mühendislik problemlerinde rehberlik ederek benzer problemleri kendi başlarına çözmeyi öğrenmelerine yardımcı olacak şekilde adım adım çözümler sunar.
İlgili Bağlantılar:
Kullanım videosu: https://youtu.be/wPYgceQ1pGE?si=iLdY3pfMA2FeoMNC