DENEME ERİŞİMİ: HUBRO SIMULATIONS VERİ TABANLARI

18 Temmuz 2024 Perşembe

Değerli Kullanıcılarımız, 

 Ödüllü iş simülasyonları ile işletme ve pazarlama gibi alanlarda kullanıcıların iş dünyasını deneyimleyerek öğrenmelerini amaçlayan Hubro Simulations veri tabanları deneme erişimimize açılmıştır.

 Kampüs içinde üniversite internet ağına bağlanarak; kampüs dışında ise kampüs dışı erişim (Proxy/VPN) ayarlarını yaparak veri tabanı içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

Hubro Business
Hubro Business simülasyon oyununda öğrencilerin kendi sanal üretim şirketleri için gerçek iş kararları almalarını sağlayın. Finansal okuryazarlık ve analitik becerilerini geliştiren öğrenciler, dersinize uyarlanmış bir simülasyon oyununda iş dünyasındaki zorlukların üstesinden gelir.

Hubro Business Simulation Erişimi için Tıklayınız
 
Hubro Marketing
Hubro Pazarlama Simülasyonu, öğrencilerinizin pazarlama kararlarının pazardaki konumlarını nasıl etkilediğini deneyimlemelerini sağlar. Online pazarlama simülasyon oyunu, pazarlamanın temelleri, pazarlama yönetimi, pazarlama stratejisi ve hatta girişimcilik gibi dersler için mükemmeldir.

Hubro Marketing Simulation Erişimi için Tıklayınız
 
Hubro Finance
Hubro Finans Simülasyonu, öğrencilerinizin yatırım ve finans kararlarının şirketi bir bütün olarak nasıl etkilediğini görmelerine yardımcı olur. Kurumsal finans ve finansal yönetim gibi dersler için çevrimiçi bir simülasyon oyunudur.

Hubro Finance Simulation Erişimi için Tıklayınız
 
Hubro Sustainable Business
Kâr, insanlar ve gezegen – günümüz işletmeleri üçüne de dikkat etmek zorundadır. Bu iş simülasyonunda öğrencilerinizin finansal sürdürülebilirlik ile çevresel ve sosyal sorumluluk arasında denge kurmayı öğreniyor.

Hubro Sustainable Business Simulation Erişimi için Tıklayınız

NASIL KAYIT OLUNUR?

  • İlgili linke tıkladıktan sonra “sign up” kısmından her kullanıcı ibu uzantılı (...@ogrenci.ibu.edu.tr/...@ibu.edu.tr) eposta adresiyle hesap oluşturmalıdır.

  • Ardından gelen grup oluşturma sayfasında kullanıcılar akademisyenlerinin oluşturduğu gruba dahil olarak simülasyonu oynamaya başlayabilir veya  bireysel olarak kendi grubunu oluşturup oynayabilir.