DeJureAI - Yapay Zeka Teknolojisine Sahip Hukuki Arama Motoru

Hukukçular için yapay zeka teknolojisine sahip arama motoru DeJureAI Veri Tabanı, 01 Ağustos 2024 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

De Jure AI, hukuki araştırmada hızlı ve doğru arama sonuçları sağlamak için yapay zekâ teknolojisini kullanan yapay zekâ destekli bir karar arama motorudur. Hukuk profesyonellerinin araştırmalarını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilmiştir. Dava dosyaları ve uyuşmazlık konuları ile ilgili oluşturulacak uzun arama sorguları ile emsal kararları saniyeler içerisinde listelenebilir.

Kampüs içinde üniversite internet ağına bağlanarak; kampüs dışında ise kampüs dışı erişim (Proxy/VPN) ayarlarını yaparak veri tabanı içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

DeJureAI - Yapay Zeka Hukuk Arama Motoruna giriş yapmak için tıklayınız
Link üzerinden ibu uzantılı ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. / Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) e-posta adresleriniz ile kayıt oluşturduktan sonra e-postanıza gelen aktivasyon linkini onaylayarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kullanım Kılavuzu için Tıklayınız