McGraw Hill AccessSurgery

McGraw Hill AccessSurgery veri tabanı 28 Nisan 2024 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

Kampüs içinde üniversite internet ağına bağlanarak; kampüs dışında ise kampüs dışı erişim (Proxy/VPN) ayarlarını yaparak veri tabanı içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

MCGRAW HILL ACCESS SURGERY VERİ TABANINA ERİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenli olarak güncellenen bu kapsamlı çevrimiçi cerrahi kaynağı tıp öğrencilerinin eğitimlerinde başarılı olmak için gereken temel cerrahi stajına erişim sağlamada yardımcı olur. İçerisinde kitap içeriklerinin yanı sıra  eğitim ve ameliyat videolarını, kendi kendine değerlendirmeye ve önde gelen cerrahi ders kitaplarını, öğrenme için önemli bir temel oluşturan sınav ve test süreçlerini kapsar. Pratisyen cerrahların bilgilerini tazelemelerine olanak tanır.

Tamamen aranabilir 20'den fazla önde gelen cerrahi ders kitabının eksiksiz içeriğine anında bağlanma imkanı sağlar, örnek başlıklar;

• Schwartz’s Principles of Surgery
  • Kuerer’s Breast Surgical Oncology
  •  Adult Chest Surgery
  •  Maingot’s Abdominal Operations
  • Cardiac Surgery in the Adult
  •  Skandalakis’ Surgical Anatomy
  • Current Diagnosis & Treatment: Surgery
  •  Trauma
  • Current Procedures: Surgery
  • Zollinger’s Atlas of Surgical Operations

Temel ve ileri cerrahi prosedürlerin nasıl gerçekleştirileceğini adım adım öğretmede veya gözden geçirmede destek sağlar.

Dünyanın önde gelen cerrahları tarafından eğitici cerrahi videolar aracılığıyla gösterildiği gibi animasyonlar da dahil olmak üzere:

- Travmada Anatomik Pozlamalar serisini,

- Zollinger'in Cerrahi Operasyonlar Video Atlasını,

- Exploring Essentials in Surgery and Radiology serisini,

- Detaylı hasta güvenliği modülünü içerir.