McGraw Hill AccessMedicine

McGraw Hill AccessMedicine veri tabanı 28 Nisan 2024 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

Kampüs içinde üniversite internet ağına bağlanarak; kampüs dışında ise kampüs dışı erişim (Proxy/VPN) ayarlarını yaparak veri tabanı içeriklerine erişim sağlayabilirsiniz.

MCGRAW HILL ACCESS MEDICINE VERİ TABANINA ERİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Tanıtım ve Kullanım Videosu için TIKLAYINIZ

McGraw Hill AccessMedicine, tıp dünyasının kendi alanında öncü bilim insanları tarafında hazırlanmış bir bilgi yelpazesi sunan ve temel bilgilere her yerden erişilebilen kapsamlı bir çevrimiçi tıbbi kaynaktır. Yetkili, güvenilir içerikle sürekli güncellenen AccessMedicine, tıp alanının iyi akademik uzmanlarını içeren bir Danışma Kurulu tarafından yönlendirilmektedir .

AccessMedicine, tıp öğrencilerine temel bilim çalışmaları ve stajlarda başarılı olmaları için gereken çeşitli kaynakları sağlar ; asistanlara , pratisyen hemşirelere ve doktor asistanlarına teşhis  noktasında karar almayı kolaylaştıran videolara,  önde gelen tıp ders kitaplarına anında erişim konusunda yardımcı olur.  Pratisyen hekimlerin hasta açısından en iyi sonucu elde etmek için tıbbi bilgilerini tazelemelerine olanak tanır.

AccessMedicine, aşağıdaki etkileşimli özellikler aracılığıyla tıp eğitimi ve klinik uygulamalarda destek çevrimiçi çözümler sunar:

-Önde gelen tıp ders kitapları

-Kapsamlı multimedya kütüphanesi

-Ayırıcı Tanı Aracı