DENEME ERİŞİMİ: LIBRARYTURK E-KİTAP PLATFORMU

DENEME ERİŞİMİ: LIBRARYTURK E-KİTAP PLATFORMU

09 Mayıs 2024

Basılı kitapların e-kitap formatına göre okuyucuya sunulduğu yapay zeka destekli bir e- kitap portalı olan Librarytürk Veri Tabanı23 Mayıs 2024 tarihine kadar deneme erişimimize açılmıştır.

LIBRARYTURK DENEME ERİŞİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Librarytürk E-kitap Platformu

Librarytürk, basılı kitapların e-kitap formatına göre okuyucuya sunulduğu yapay zeka destekli bir e- kitap portalıdır. Librarytürk kullanıcılarına e-kitaplar arasında literatürü tarama ve ulaşma imkanı sunması bakımında ilk ve tektir. Ayrıca Librarytürk, bir Ar-Ge projesinin çıktısı olup, yapay zeka tabanlı, kullanıcı dostu ve kurumsal abonelik modeline göre erişim hakkı tanıyan bir veri tabanıdır.

Librarytürk’ün Temel Özellikleri

• Yönergeler içinde boğulmadan birkaç adımla e-kitabın tamamına ulaşma ve okuma imkanı,
  • Yapay zeka temelli literatürü tarama imkanı,
  • Ayrıntılı aramalara imkan sunan yapay zeka destekli kullanıcı dostu arayüz ve arama çubuğu,
  • Gelişmiş okuma, gezinme, arama, işaretleme seçenekleri,
  • Kategori, mezo ve konu bazlı filitreleme,
  • Kullanıcı dostu arka panel,
  • Yüksek veri güvenliği ile kopyalamaya karşı çift faktörlü koruma ve şifreleme,
  • Şeffaf olarak anlık ve planlı mali izleme ve dönüt mekanizması,
  • Veri yükleme ve yönetim hizmetlerini kolaylaştıran çok fonksiyonlu kullanıcı dostu arayüz ile yönetim paneli,
  • 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet alt yapısı,
  • Hızlı ve güvenilir kayıt olma, favorilere ekleme ve puanlama imkanı,
  • Yönetim hizmetlerini kolaylaştıran çok fonksiyonlu kullanıcı dostu arayüz ile yönetim paneli,
  • Çoklu platform destekli modüler yönetim paneli,
  • Android ve IOS tabanlı tüm cihazlarla uyumlu alt yapı,
  • Kullanıcılar ve abone kurumlar için müşteri temsilcisi desteği,
  • Kullanıcılar ve abone kurumlar için şeffaf ve anlık istatistiksel paylaşımı ve teknik destek sağlamaktadır.

Nasıl Üye Olunur?

-"Üye Ol" sekmesinden kurumsal e-posta (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir./Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) adresi belirtilerek üyelik formu doldurulur.

-Ardından kurumsal e-posta hesabına otomatik olarak gönderilen hesabı onaylama linkine tıklanarak üyelik işlemi gerçekleştirilir.

İlgili Bağlantılar:

Kullanıcı Klavuzu