ONLINE EĞİTİM SEMİNERİ: IEEE YAZARLIK VE AÇIK ERİŞİM SEMPOZYUMU

03 Mayıs 2024

Yazarlara makale hazırlama, dergiye gönderme sürecinde yön bulma ve araştırmanın nasıl yayınlanacağına dair önemli ipuçları verme konusunda yardım sağlayacak "IEEE Yazarlık ve Açık Erişim Sempozyumu" başlıklı ücretsiz webinar düzenlenecektir.

Katılım sağlamak isteyen araştırmacılarımızın bilgilerine sunarız.

ÖNEMLİ NOT: Katılım için ilgili linklere tıklayınız ve açılan sayfada bulunan KAYDOL butonundan üniversite adını ve ibu uzantılı (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. / Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) kurumsal e-posta adresinizi belirterek KAYIT oluşturunuz.

Başlık:  IEEE Yazarlık ve Açık Erişim Sempozyumu: IEEE Editörlerinden Yayın Yapmak İçin İpuçları ve En İyi Uygulamalar

Tarih:  7 Mayıs 2024Salı

Saat:  16:00 (GMT+3)

KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ.

Ele Alınacak Konu Başlıkları

• Araştırmanızın görünürlüğünü ve etkisini nasıl artırabilirsiniz?
  • Yayınlanma şansınızı artıracak ipuçları ve en iyi uygulamalar
  • Editörler ve hakemler başvurularda nelere bakar?
  • Makalelerin reddedilmesinin yaygın nedenleri
  • Araştırma başvurunuz için doğru yayını seçme
  • Yağmacı dergilerden kaçınmak için dikkat edilmesi gereken uyarı işaretleri
  • Gönderileriniz için açık erişimli dergileri düşünmeniz için nedenler
  • Yazarlar ve kurumlar için IEEE'nin sunduğu açık erişim seçenekleri
  • IEEE Xplore dijital kütüphanesini kullanarak araştırma stratejileri
  • Açık bilimi desteklemek için IEEE'den yazarlık araçları
  • Canlı Soru-Cevap: Uzmanlar sorularınızı canlı yanıtlıyor!

Konuşmacıları Tanıyın

• Dr. Petar Popovski, Danimarka Aalborg Üniversitesi       Profesörü ve IEEE Journal on Selected Areas in      Communications'ın Baş Editörü ve IEEE İletişim Teorisi Teknik Komitesi Başkanı
  • Eszter Lukács, Almanya, İtalya, İsrail, Türkiye ve Doğu Avrupa'da bulunan yazarlar ve kurumlarla çalışan bir IEEE Müşteri Hizmetleri Yöneticisidir.
  • Judy Brady, IEEE'nin kurumsal müşterilerinden sorumlu IEEE Avrupa Bölge Müdürüdür.